Actueel nieuws

Vacature planoloog

(junior) Planoloog Wij werken voortdurend aan een toekomstbestendige woon- werk- en leefomgeving.… [leesmeer]

Nieuws

Vacature planoloog

(junior) Planoloog

Wij werken voortdurend aan een toekomstbestendige woon- werk- en leefomgeving. Wij zijn een professionele dienstverlener binnen de werkvelden: Omgeving, Bodem & Milieu, Agro, Vastgoed en Bouw en zijn daarmee actief binnen vrijwel alle facetten van onze leefomgeving.

Dat doen we mét elkaar (multidisciplinair), gedurfd, geïnspireerd, enthousiast én natuurlijk met kennis en vakmanschap. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel zijn vaste waarden. Daarbij hebben we een duidelijke focus: de ondersteuning bieden die onze opdrachtgever nodig heeft, op tijd en tegen de afgesproken condities. 

Voor ons team ruimtelijke ordening en milieu zijn wij voor de locatie van Crijns Rentmeesters te Someren op zoek naar een (junior) planoloog

Wat heb jij ons te bieden? 
Voor elk planologisch vraagstuk vind jij een creatieve oplossing, die je vertaalt naar een concreet uitvoerbaar advies. Je gaat aan de slag met het opstellen van ruimtelijke onderbouwingen, bestemmingsplannen en het behandelen van principeverzoeken. Je verplaatst je in de wensen van de opdrachtgever, maar zorgt ook voor draagvlak in de omgeving en samenleving. Je hebt kennis van het Omgevingsrecht en kunt bestemmingsplannen lezen en interpreteren. Je werkt zelfstandig maar staat er niet alleen voor, want Crijns Rentmeesters bestaat uit een gedreven team aan adviseurs waarmee je nauw samenwerkt om een totaaloplossing te kunnen bieden aan onze klanten.

Je beschikt over een afgeronde universitaire of hbo-opleiding richting planologie of ruimtelijke ordening. Ben jij een beginnend planoloog of heb je juist al jarenlang ervaring in het vak? Met beiden komen we graag in gesprek. 

Wat hebben wij jou te bieden?
Kennis, ervaring en inzet worden bij ons gewaardeerd. Daar zetten we naast een goed maandelijks salaris met een winstdeling graag nog iets extra’s tegenover. Om je een indruk te geven: een flexibel aantal vakantiedagen, flexibele werktijden; output vinden we belangrijker dan input, arbeidsvoorwaarden á lá carte, een goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringen. Daarnaast bieden we ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Onze medewerkers vormen de kracht en identiteit van onze organisatie. Daarom investeren we ook graag in goede onderlinge contacten. Periodieke team-activiteiten en interne scholing op een informele wijze zijn daar goede voorbeelden van. Natuurlijk moeten we rendement maken, maar winst is niet onze belangrijkste drijfveer. Onze drijfveer is om met een hechte groep collega’s gezamenlijk de doelen te behalen die we afspreken met onze opdrachtgevers. Een goede sfeer  vinden we daarbij heel belangrijk.

Interesse?
Spreekt ons bedrijf en bovenstaand profiel je aan? Dan willen we je graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar aconjarts@aelmans.com. Heb je vragen, of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Mat Crijns (0493 - 47 17 77). 

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ga terug